... minut pas minuti

EuroNews

Euronews Albania transmeton në gjuhën shqipe lajmet e fundit dhe mbulon ngjarjet e interesat e

24/07/2024 02:39

Horoskopi date 23/07/2024

DashiTe merkuren nje vale emocionesh konfliktuale e pushton Dashin. Mund te dalin ne drite ceshtje te vjetra te marredhenieve, te cilave duhet t'i kushtoni vemendje. Kur flisni me partnerin duhet

23/07/2024 23:16