... minut pas minuti

Tabu

Pse nuk ekziston një heteropride ?

Jam e sigurt që të paktën një herë në jetë ose në vit, ju ose ata pranë jush, keni pyetur, ju kanë pyetur, se pse nuk ekzison një hetero pride

19/06/2024 14:34

Ditë historike: Tajlanda i thotë PO, martesave gay

Senati i Tajlandës ka miratuar me shumicë dërrmuese një projekt-ligj që legalizon  martesat e të njëjtës gjini, duke u bërë vendi i parë në Azinë Juglindore që miraton një ligj të tillë. Sipas Associated Press, Tajlanda është

19/06/2024 13:33

Pse injoranca është më e fortë se dija ?

Argumenti që injoranca është më e fortë se dija mund të jetë i bazuar në disa koncepte dhe situata specifike. Ja disa arsye pse dikush mund të mendojë kështu: Efekti Dunning-Kruger:

29/05/2024 14:34

Pse “fëmijët” vrasin prindërit ?

Sado e vështirë të pranohet,  rrallë jemi në mëshirën e vrasësve të panjohur dhe të papritur. Edhe sot, numri më i madh i krimeve fatkeqësisht ndodh brenda familjes. Në Shqipëri, në

13/05/2024 16:28

Cikël menstrual i çrregullt ? Ja shkaqet

Një cikël i rregullt menstrual vjen çdo 21 – 35 ditë (nga dita e parë e një cikli deri në ditën e parë të tjetrit), dhe zakonisht zgjat nga 2

30/04/2024 15:02

Arrogante si unë

E di shumë mirë që mamaja ime do të donte që të isha ndryshe. Ndoshta më e organizuar, më e pastër, më e lëpirë. Ndoshta do të dontë që të

15/04/2024 14:59