... minut pas minuti

Lifestyle

Horoskopi date 23/07/2024

DashiTe merkuren nje vale emocionesh konfliktuale e pushton Dashin. Mund te dalin ne drite ceshtje te vjetra te marredhenieve, te cilave duhet t'i kushtoni vemendje. Kur flisni me partnerin duhet

23/07/2024 23:16

A E DINI SE?

Pyjet shpesh quhen “mushkëritë e planetit” sepse ato prodhojnë oksigjen përmes procesit të fotosintezës. Po ashtu, ato thithin dhe depozitojnë sasi të mëdha të dyoksidit të karbonit, dhe në

23/07/2024 13:16

ARGĂ‹TIM VEROR PĂ‹R AVENTURA TĂ‹ PAHARRUESHME!

http://magazineforyou.com/1/wp-content/uploads/2024/07/2024-07-23-POST-1-HEALTH-AND-SPORTS-IN-SUMMER-TIME-PART-1.mp4   Vera Ă«shtĂ« koha ideale pĂ«r tĂ« dalĂ« dhe luajtur nĂ« natyrĂ«. NĂ« vijim po ua rikujtojmĂ« disa aktivitete tĂ« shkĂ«lqyera tĂ« cilat do t’ju mbajnĂ« nĂ« lĂ«vizje dhe me

23/07/2024 10:55

Xhevair Lleshi: ShënShqipja

“Shqipja ishte e vetmja gjuhë e Evropës, shkrimi i së cilës ishte ndaluar vijueshmërisht për disa shekuj rresht. Tmerri qe i rrokshëm: mësues e vocërrakë që kapeshin nëpër qilarë duke

22/07/2024 16:10