... minut pas minuti

Lifestyle

Ndue Ukaj: Heshtja e Kadaresë

I Ishin orët e para të mëngjesit, ditë e hënë, fillimi i një jave të re, fillim i korrikut, muaji i të korrave, kur, në orët e para të mëngjesit, si

16/07/2024 14:55

Agim Vinca: Tri këngë zie për Kadarenë

Kumti i zi Dita e parë e muajit korrik, e nxehtë që në mëngjes. Në orën 9.23 minuta, në celularin tim vjen një mesazh. Më shkruan një miku im që më

16/07/2024 14:09

“Orari i ri i ëndrrave”, poezi nga Sali Bashota

RITUALI PA FJALËN VDEKJE Asgjë nuk i ngjan më shikimit tëndNdonëse pritja hidhërohet me dashurinëTashmë imagjinata aty ka zënë vendEdhe kur qielli mësohet me vetminë Asgjë nuk ndodh as në mesnatëNdonëse hijet

16/07/2024 14:05

“Fjalët”, poezi nga Demë Topalli

FJALËT Pas një mijë vjet udhëtimi nëpër natëNjë Zot i mirë, kujtesa, sërish,Bekimin tuaj të parë ma ka dhënë. Dhe, i lektisur,I tëri i lektisur pas jush tash jam,Po humësira kohësh, nganjëherë,Perde

16/07/2024 14:02

KAPËRCIMI I NDASIVE ETNIKE

Një thirrje për bashkëpunim të rinisë në Kosovë   Më 16 maj, OJQ ACDC e organizoi konferencën “Bashkëpunimi Ndëretnik i Rinisë në Kosovë” në ambientet e saj në Mitrovicën e Veriut. Ky

10/07/2024 10:00

SHKOLLA E MUZIKËS “MIRELA” NË PODUJEVË

http://magazineforyou.com/1/wp-content/uploads/2024/07/2024-07-08-POST-3-MIRELA-SCHOOL-QUOTE-3.mp4 Një vizion përtej leksioneve muzikore E themeluar dhe drejtuar nga Ymer Musa, Shkolla e Muzikës “Mirela” është më shumë se sa një qendër e kurseve muzikore. Musa, një muzikant dhe kitarist

08/07/2024 19:00