... minut pas minuti

LiveTV

EuroNews

Euronews Albania transmeton në gjuhën shqipe lajmet e fundit dhe mbulon ngjarjet e interesat e shqiptarëve, në rajon e mbarë diasporën

22/07/2024 10:13

News24

News24, që prej vitit 2002, është televizioni i parë informativ në Shqipëri, i dedikuar tërësisht lajmit

Report TV

Report-tv.al është website më profesional dhe i pavarur me lajme nga Shqipëria dhe Ballkani. Në mënyrë të shpejtë dhe të verifikuar me disa burime ju do të gjeni lajme nga

A2CNN

Ndiq zhvillimet më të rëndësishme dhe lajmet e fundit

ABC News

Pjesë e televizionit ABC, redaksia e Abcnews.al ka të shenjtë verifikimin e lajmit në mënyrë të pavarur nga gazetarët tanë para publikimit. Me një redaksi të riorganizuar, Abcnews.al mundëson një