... minut pas minuti

Editorial

Kamala Harris kryeson ndaj Trumpit, sipas sondazhit të Reuters

Zëvendëspresidentja Kamala Harris ka një epërsi të ngushtë me dy pikë në shkallë kombëtare ndaj republikanit Donald Trump pasi Joe Biden dha dorëheqjen dhe shpalli kandidaturën e saj, sipas një sondazhi të Reuters/Ipsos. Sondazhi, i kryer

23/07/2024 22:10

Kamala Harris kryeson ndaj Trumpit, sipas sondazhit të Reuters

Zëvendëspresidentja Kamala Harris ka një epërsi të ngushtë me dy pikë në shkallë kombëtare ndaj republikanit Donald Trump pasi Joe Biden dha dorëheqjen dhe shpalli kandidaturën e saj, sipas një sondazhi të Reuters/Ipsos. Sondazhi, i kryer

23/07/2024 22:10