... minut pas minuti

pasionBlog

A harrohet tradhetia?

Ti nervozohesh nje dite, agravon ne nervat e tua, shkul floket godet murin, dhe papritmas ben nje vrime ne mur mu aty ne dhomen e ndenjes. Ndihesh keq, ne faj

25/02/2024 12:39

Po djemt, cfare duan nga vajzat?

Djemte duan nje vajze te mire! Dhe kjo duhet pare ne shume drejtime... Ne duam nje vajze te mire qe na suporton dhe respekton per veshtiresite qe kalojme ne jete

09/11/2022 20:38

A shkojne vajzat vec pas bastardeve?

Mendoj se jo! Arsyeja qe shume vajza shkojne per djem "te keqij" eshte e dyfishte: se pari, ato jane trajnuar te mendojne se kjo eshte norme, ndoshta nga sjellja e

01/10/2022 16:09