... minut pas minuti

Fjale Biblike

Pse Zoti nuk e shkatërron Satanin?

Bibla na mëson qartë se Perëndia do ta shkatërrojë Satanin. Në një vegim të fundit të kësaj bote, Gjoni sheh se “djalli … u hodh në liqenin e zjarrit dhe

17/07/2024 08:00

Si të jetosh si i krishterë?

Thelbi i të jetuarit si i krishterë është të kesh një marrëdhënie personale me Perëndinë. Të bëhesh i krishterë nuk është e vështirë, por ka një ndikim të madh në gjithë

03/07/2024 08:00

A ekzistonte Jezusi para se të lindte?

Përgjigja e saktë është: "Po … dhe, jo!" Nga njëra anë, Biri i Perëndisë ka ekzistuar gjithmonë (Gjoni 8:58; 17:5), sepse Ai ishte përjetësisht me Perëndinë (Gjoni 1:1-2) dhe nëpërmjet tij Perëndia

26/06/2024 08:00

Çfarë mund të mësojmë nga jeta e Sarës?

Sara (ose Sarai siç quhej fillimisht) përmendet shpesh në Bibël, kryesisht në librin e Zanafillës, por ka disa referenca për të edhe në Dhiatën e Re. Konteksti historik Sarai lindi rreth vitit

19/06/2024 08:00