... minut pas minuti

Magazina 4U

A E DINI SE?

Pyjet shpesh quhen “mushkëritë e planetit” sepse ato prodhojnë oksigjen përmes procesit të fotosintezës. Po ashtu, ato thithin dhe depozitojnë sasi të mëdha të dyoksidit të karbonit, dhe në

23/07/2024 13:16

ARGĂ‹TIM VEROR PĂ‹R AVENTURA TĂ‹ PAHARRUESHME!

http://magazineforyou.com/1/wp-content/uploads/2024/07/2024-07-23-POST-1-HEALTH-AND-SPORTS-IN-SUMMER-TIME-PART-1.mp4   Vera Ă«shtĂ« koha ideale pĂ«r tĂ« dalĂ« dhe luajtur nĂ« natyrĂ«. NĂ« vijim po ua rikujtojmĂ« disa aktivitete tĂ« shkĂ«lqyera tĂ« cilat do t’ju mbajnĂ« nĂ« lĂ«vizje dhe me

23/07/2024 10:55

LEDRI VULA

“Pasioni, talenti, dhe puna janë zemra e suksesit” Në një industri që është në evoluim të vazhdueshëm dhe e cila sundohet nga krijimtaria, Ledri Vula është një dëshmi e qëndrueshmërisë

22/07/2024 09:59

KAPĂ‹RCIMI I NDASIVE ETNIKE

NjĂ« thirrje pĂ«r bashkĂ«punim tĂ« rinisĂ« nĂ« KosovĂ«   MĂ« 16 maj, OJQ ACDC e organizoi konferencĂ«n “BashkĂ«punimi NdĂ«retnik i RinisĂ« nĂ« Kosovë” nĂ« ambientet e saj nĂ« MitrovicĂ«n e Veriut. Ky

10/07/2024 10:00

SHKOLLA E MUZIKËS “MIRELA” NË PODUJEVË

http://magazineforyou.com/1/wp-content/uploads/2024/07/2024-07-08-POST-3-MIRELA-SCHOOL-QUOTE-3.mp4 Një vizion përtej leksioneve muzikore E themeluar dhe drejtuar nga Ymer Musa, Shkolla e Muzikës “Mirela” është më shumë se sa një qendër e kurseve muzikore. Musa, një muzikant dhe kitarist

08/07/2024 19:00