... minut pas minuti

Keshilla

Cilat jane avantazhet e te qenit narcist?

Ti menjehere behesh imun ndaj realitetit. Ti do mund ta besh cdo situate te frymoje rreth teje, ndersa papushim thekson sa urryes dhe paragjykues githkush eshte. Gjithcka qe ty ste

01/12/2022 12:04

Po djemt, cfare duan nga vajzat?

Djemte duan nje vajze te mire! Dhe kjo duhet pare ne shume drejtime... Ne duam nje vajze te mire qe na suporton dhe respekton per veshtiresite qe kalojme ne jete

09/11/2022 20:38

A ndryshojne narcistet kur tradhetojne?

Kur je partneri i nje narcisti, heret a vone, do jesh deshmitar i tradhetise. Sepse tradhetia, eshte virtyti i tyre, me tradheti ata mbajne lart egon dhe moralin vetjak, duke

23/10/2022 23:19