... minut pas minuti

Bota Sot

Rekordet e Francës olimpike

Ja dhe efekti i zhvillimit të Lojërave Olimpike në Paris. Franca nuk ka dërguar kurrë kaq shumë sportistë në Lojërat Olimpike Verore sa këtë vit. Zyrtarisht janë 571 sportistë

23/07/2024 20:49

Rivalitet në garën Kosova Sprint triathlon

U mbajt gara ndërkombëtare Kosova Sprint Triathlon 2024], njëherit edhe Kampionati i Kosovës në Sprint Triathlon për senior-e dhe junior-e. Gara ishte shumë e fortë e me rivalitet të madh. Kategoria

21/07/2024 22:33