... minut pas minuti

Lifestyle

SHPELLA E GADIMES: THESAR NATYROR I KOSOVËS

Shpella e Gadimes, e njohur edhe si Shpella e Mermerit, ndodhet në fshatin Gadime e Ulët në Kosovë, rreth 20 kilometra në jug të Prishtinës. Kjo shpellë është një nga

08/07/2024 12:00

HAPEN APLIKIMET PËR AKADEMINË E GJUHËS DHE KULTURËS!

Pas një mungese pesëvjeçare, Akademia e Gjuhës dhe Kulturës rikthehet sipas kërkesave të publikut!   Çka është Akademia e Gjuhës dhe Kulturës? Akademia e Gjuhës dhe Kulturës e ofron një platformë për

08/07/2024 10:43

MBAJTJA E LIDHJEVE PËR MIRËQENJEN E TË RINJËVE

http://magazineforyou.com/1/wp-content/uploads/2024/07/2024-07-05-POST-3-YOUTH-CONNECTIONS.mp4   Duke i dhënë përparësi marrëdhënieve të ndërtuara mbi besimin, ndjeshmërinë dhe respektin e ndërsjellë, ne mund të kultivojmë një brez më të shëndetshëm dhe më elastik të pajisur për të

05/07/2024 19:00

MOVIEMANIA – 500 DAYS OF SUMMER

http://magazineforyou.com/1/wp-content/uploads/2024/07/MOVIE-500-DAYS-OF-SUMMER-QUOTE.mp4 “Shumica e ditëve të vitit janë të parëndësishme. Ato fillojnë dhe mbarojnë pa krijuar kujtime që mbahen mend gjatë tyre. Shumica e ditëve nuk kanë asnjë ndikim në rrjedhën e

04/07/2024 09:39

Si të jetosh si i krishterë?

Thelbi i të jetuarit si i krishterë është të kesh një marrëdhënie personale me Perëndinë. Të bëhesh i krishterë nuk është e vështirë, por ka një ndikim të madh në gjithë

03/07/2024 08:00

A ekzistonte Jezusi para se të lindte?

Përgjigja e saktë është: "Po … dhe, jo!" Nga njëra anë, Biri i Perëndisë ka ekzistuar gjithmonë (Gjoni 8:58; 17:5), sepse Ai ishte përjetësisht me Perëndinë (Gjoni 1:1-2) dhe nëpërmjet tij Perëndia

26/06/2024 08:00

Çfarë mund të mësojmë nga jeta e Sarës?

Sara (ose Sarai siç quhej fillimisht) përmendet shpesh në Bibël, kryesisht në librin e Zanafillës, por ka disa referenca për të edhe në Dhiatën e Re. Konteksti historik Sarai lindi rreth vitit

19/06/2024 08:00