... minut pas minuti

Keshilla

A kane narcistet frike qe do ekspozohen?

Cdo gje qe nje narcist ben ne jete, cdo veprim, manipulim, genjeshter, vendime te cmendura, ka nje motiv: Per te qendruar i fshehur! Per te, kjo ceshtje eshte jete a

23/10/2022 22:17

Ca kerkojne narcistet te partneret e tyre?

Si nje viktime ne nje lidhje te gjate me nje partnere narciste, une mund te rendis disa nga tiparet qe i bejne ata te zgjedhin mua apo ty si viktimen

19/10/2022 19:11

A shkojne vajzat vec pas bastardeve?

Mendoj se jo! Arsyeja qe shume vajza shkojne per djem "te keqij" eshte e dyfishte: se pari, ato jane trajnuar te mendojne se kjo eshte norme, ndoshta nga sjellja e

01/10/2022 16:09

Lutja e Narcisteve

Ajo ska ndodhe... E nese ka ndodhe, nuk ishte e keqe... E nese ishte, nuk kishte shume rendesi... E nese kishte, nuk ishte faji im... E nese ishte, nuk e

09/09/2022 22:34

Vajzat qe largohen ne heshtje

Shpesh, degjojme histori te vajzave qe largohen nga nje lidhje pa dhene shpjegime, duke lene pyetje pa pergjigje nga pas dhe djem te deshperuar qe nuk mund te flene naten

20/07/2021 11:46